Donnerstag, 6. Oktober 2016

Si te përdorni "Google Maps" pa u lidhur me internetin? offline?Si te përdorni "Google Maps" pa u lidhur me internetin?   offline?Humbja  e lidhjs tuaj te internetit, Kur udhëtojnë mund të jetë e dobet, sidomos kur  telefonin tuaj nuk arin te kete sinjal mjftueshem.
Jeni   nëntokë metro .
 Keni të humbur sinjlin tuaj ndërsa ngiste makinen ne nje zonë rurale.
Ne të gjithe jemi ballafaquar me kete përvojë.

Nje ide e mire eshte per të planifikuar paraprakisht keto lloje Të situatave shkarkimit hartat PËR Lokale përdorim offline nga "Google Maps". Pasi Të Keni shkarkuar ZONEN QE delikuenca Hfz, delikuenca e të bëjë Të Jetë Ne gjendje te merrni udhëzime DHE shikoni pikat Interesante se Rajoni, Edhe Nje PA Lidhjes interneti.
Megjithatë, ka DISA kufizime QE delikuenca Hfz Të mbani nË riparim. Mund Të merrni Ju Informacion nË ecje plagë biçikletë drejtime, ndërsa delikuenca offline Jeni, Vetem udhëzime per ne Makine Jane dispozicion. NESE shoferi, përdorimi i "Google Maps" offline Mund Të Jetë e dobishme PËR shikimin Vende afër, Kur delikuenca Jeni Të mbërthyer pa Nje Sign në.

Eshte gjithashtu e rëndësishme Të mbani mend se keto harta përfundimisht jeten shelfin, sepse "Google" Hfz Të përditësohet PËR Të siguruar se Jane Të Sakta. Për Të Parë Fushat Qe Keni ruajtur DHE KUR ATA Të skadojë, samo Hapur "Google Maps", Trokitje e Lehtë butonin menu, zgjidhni DHE "zonat Offline".
Ja se si te shkarkoni harten linjë:

  1. Launch e "Google Maps" ne telefonin tuaj Android ose "iPhone". Sigurohuni QE te jeni Të Regjistruar Nga llogarinë tuaj në "Google".
  2. Shfleto qytetin qe dëshironi PËR Të shkarkuar.
  3. Klikoni Ikonen nË pjesën e Poshtme Të ekranit me Emrin e Vendin QE  po kërkoni.
  4. Click butonin QE thotë "Download".
  5. "Google" do t'ju tregojë Nje Harte te zonave DHE TE BENI NESE JU DONI TE shkarkoni. Klikoni MBI "Download" Perseri PËR Të konfirmuar.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen