Donnerstag, 24. September 2015

Mittwoch, 23. September 2015

Modele flokesh "fast food"Disa modele të shpejta flokesh

A duhet ta rregullojme shtrati ne mengjes??? JO....PSE???

Ne të gjithë jemi mësuar të rregulluar shtretër shtretër çdo mëngjes pas zgjimit, por ajo rezulton më e mirë për shëndetin tonë është që të mos bëjë atë. Përse? Për shkak të kësaj krijese.
Dienstag, 15. September 2015

A mund te shpetosh pa te kapur!!!!!!!!!!
Harta memece
Barazoi me 1 levizje///////////Loje me fije shkrepse me 1 levizje barazoi numrat

Perdor mausin...........
Mos u nxe.....
A MUNDESH?Kemi 12 litra vere dhe duam ta ndajme ne pjese te barabarta

Ndihmo delet........

Ndihmo dele me mecurine dhe shkathtesine tende........

Sa katror mund te numerosh ne diagrame????
Sa katror mund te numerosh ne diagrame?

Sonntag, 13. September 2015

A te kujtohet?


A te kujtohet kur ndonjehere mburreshim se kush thoshte fjalen me te veshtire.....disa  s'thoshin dot
çekosllovaki......nese je kaq i zoti PROVO te thuash emrin e nje qyteti te anglise

Freitag, 11. September 2015

Microsoft alternativë më i miri në botë FALAS
Themeluar në vitin 1989, Zyra Kingsoft është një zhvillues kryesor global të zgjidhjeve software zyra, zhvillimin e aplikacioneve produktivitetit për tregjet e konsumit dhe të ndërmarrjeve. Me mbi 800 milionë përdorues të regjistruar në mbarë botën, produkti i saj anije Zyra WPS  është një

Antiviruesi me i mire FALASDuke njohur e sigurisë si një nevojë themelore e të gjithë internetit dhe celular përdoruesit, Qihoo 360 ndërtuar një bazë të madhe përdorues duke ofruar të plotë, efektiv dhe user-friendly internetin dhe produkteve Mobile Security. Qihoo 360 përpiqet për të ofruar shërbime që mbrojnë kompjuterat e përdoruesve dhe pajisje të lëvizshme kundër malware dhe faqet e internetit me qëllim të keq.