Donnerstag, 23. Januar 2014

WordPress

WordPress është software web ju mund të përdorni për të krijuar një faqe interneti të bukur apo blog. Ne si të them se WordPress është i të dy të lirë dhe tepër i çmuar në të njëjtën kohë.
http://wordpress.org/

LibreOffice

Ske pse patjeter te perdoresh programe qe ske mundesi ti blesh kur ka te lire dhe falas.LibreOffice tani integron me Sistemet e menaxhimit të përmbajtjes dhe magazinimit në internet dokument nëpërmjet standardit SMIL. Kjo ju lejon të hyni direkt dokumentet e ruajtura në sistemet e ECM, ata të Open Source si në ajër të hapur, Nuxeo ose të pronarit, si Microsoft SharePoint.


VLC media player


 

VLC është një  multimedia player që luan

CCleaner

është një mjet për pastrimin e Windows PC tuaj. Ajo