Sonntag, 25. Mai 2014

alt ,ky buton ??/


19 TË FSHEHURA WINDOWS XP SECRETS

Zbuluar disa nga sekretet e Windows XP-së.
1. Ai krenohet se sa kohë mund të qëndrojnë deri. Ndërsa versionet e mëparshme të Windows-it ishin të ndrojtur për sa kohë ata shkuan mes çizme, XP është pozitivisht krenar për qëndrueshmëri të saj. Shko tek Command Prompt në menynë Accessories nga të gjitha programet të fillojë opsion butonin, dhe pastaj shtypni "systeminfo '. Kompjuteri do të prodhojë një shumë info të dobishme, duke përfshirë edhe uptime. Nëse ju doni të mbani këto, lloj 'systeminfo> info.txt'. Kjo krijon një skedar të quajtur info.txt ju mund të shikoni në më vonë me Notepad-in. (Professional Edition vetëm).

5 shërbime URL

imazhimazhimazh1. Bit.ly
bitly është një shërbim URL shkurtimin. Kompania Bitly, Inc është themeluar në vitin 2008. Ajo është mbajtur privatisht dhe me bazë në New York City.

SI TEMBRJ KOMPJUTERIN TUAJ NGA USB VIRUS

Unë janë përballur me patjetër këtë situatë shumë herë. Nëse ju bashkangjitni infektuar drive tuaj USB me kompjuterin e infektuar virusi është transferuar në kompjuter në asnjë kohë infektues të gjitha dokumentet e rëndësishme. Por tani ju nuk duhet të shqetësohen për ndonjë Virus USB sepse USB Disk Security ofron mbrojtje 100% ndaj çdo kërcënim nëpërmjet USB drive. USB Disk

Fushat për të kursyer hapësirë ​​në disk

- Turn off ose zvogëlojnë përmasat e shfrytëzimit disk për të rivendosur sistemin 
Nëse nuk tuaj duke përdorur Sistemin e Windows Restore funksion, atëherë pse e kanë të aktivizuar? 
Nëse jeni duke e përdorur atë, ndoshta ju doni të ri-vlerësuar se sa shumë hapësirë ​​në disk saj duke përdorur up (të cilat mund të jenë disa gigabajt) për kursim pikat e kontrollit. Nëse ju vetëm do të ketë 1 ose 2 i mirë pikat e kontrollit për të rikthyer nga ulja e hapësirës caktuar për sistemin e rivendosur për disa qindra meg shpëtuar.

Kodet per Nokia Mobile

*#06# for checking the IMEI (International Mobile Equipment Identity).
*#7780# reset to factory settings.

Mittwoch, 21. Mai 2014

Shakira


Shakira  lindi më 2 shkurt, 1977 në Barranquilla , Kolumbi. Ajo është fëmija i vetëm i Nidia Ripoll dhe William Mebarak Chadid. Gjyshërit e saj nga babai emigruar nga Libani në New York City, ku babai i saj ka lindur. Nga nëna e saj,

Freitag, 2. Mai 2014

'Anaface,' një faqe interneti që ju tregon se nëse ju jeni i shëmtuar apo jo

Kjo është app më i shkëlqyer  i shpikur ndonjëherë. Unë nuk pranojnë të ofrojnë një gjykim përfundimtar deri sa unë të përpiqet atë vetë. Në mënyrë të qartë kjo është unk
Futja Anaface.com, në faqen e internetit që tërheq pikë të dhënave dhe luan në një algoritëm për të nxjerr në fund të fundit nga një rezultat të bukurisë që variojnë nga 1 deri në 10.