Samstag, 14. Juni 2014

Kupa e Botes 2018 RUSIA

Vendi Fitore Finale Gjysëm finale
Total Pjesmarrje
Flag of Brazil.svg Brazili 5 7 11 20
Flag of Germany.svgGjermania 4 8 13 18
Flag of Italy.svgItalia 4 6 8 18
Flag of Argentina.svg Argjentina 2 5 5 16
Flag of Uruguay.svg Uruguai 2 2 4 12
Flag of France.svg Franca 1 4 5 14
Flag of England.svg Anglia 1 1 2 14
Flag of Spain.svg Spanja 1 1 2 14

Kampionatët BotërorFutbollit
Uruguai 1930 · Itali 1934 · Francë 1938 · Brazil 1950 · Zvicër 1954 · Suedi 1958 · Kili 1962 · Angli 1966 · Meksikë 1970 · Gjermani 1974 · Argjentinë 1978
Spanjë 1982 · Meksikë 1986 · Itali 1990 · SHBA 1994 · Francë 1998 · Kore Jugore dhe Japoni 2002 · Gjermani 2006 · Afrikë Jugore 2010 · Brazil 2014 · Rusi 2018 · Katar 2022