Samstag, 15. November 2014

BlackMagic Dizajn DaVinci

BlackMagic Dizajn DaVinci zgjidhë v11.1 Punues-XFORCE

 DaVinci Zgjidhë 11 kombinon korrektor e botës më të përparuar me ngjyra me udhë profesionale multi redaktimi, kështu që tani ju mund të redaktoni, ngjyrën e saktë, të përfundojë dhe të japë të gjitha nga një sistem!

Zgjidhë DaVinci është plotësisht shkallëzuar dhe zgjidhja e pavarur kështu që mund të përdoret në grup, në një studio të vogël ose të integruar në të madh tubacionit të prodhimit Hollywood! Vetëm DaVinci zgjidhë përmban mjetet krijuese, pajtueshmërinë, shpejtësinë dhe cilësinë e imazhit legjendar që ju nevojitet për të menaxhuar të gjithë rrjedhën tuaj të punës, e cila është arsyeja pse ajo është numër një zgjidhje e përdorur në filma me metrazh të Hollivudit. Mjetet më të avancuara të notimit në botë. Korrektues ngjyra DaVinci kanë qenë standard në postin e prodhimit që nga viti 1984. Ka mijëra colorists në mbarë botën që e kuptojnë punën, cilësinë dhe punës së DaVinci. DaVinci zgjidhë përmban nota të pakufizuar me mjetet krijuese colorists nevojë dhe e pabesueshme multi GPU ecurinë në kohë reale. Kjo është arsyeja pse DaVinci është emri prapa shumë filma artistikë, reklama, prodhime televizive, dokumentarë dhe video muzikë se çdo sistem tjetër të notimit! Bashkëpunojnë me mbi 70 karakteristika të reja redaktimi! DaVinci Zgjidhë 11 përfshin mbi 70 karakteristika të reja redaktimi, duke përfshirë një workflow mahnitshme të re bashkëpunimi që lejon njerëzit të shumta të punojnë së bashku në të njëjtin afat kohor në të njëjtën kohë. Mjete redaktimi janë kontekst të ndjeshme, kjo do të thotë DaVinci zgjidhë automatikisht e di se si ju dëshironi të shkurtojë në bazë të pozicionit të miut në mënyrë që ju nuk keni për të humbur kohën kalimi mjetet! Ju merrni edhe shkurtesat e tastierës customizable kështu që ju mund të redaktoni shpejtë dhe të lëvizin në mes të aplikacioneve me lehtësi. BlackMagic DaVinci Zgjidhë 11 ka më të avancuara mjetet redaktimi bashkëpunuese që ju ndihmojnë të punoni shpejt kështu që ju mund të përqëndrohen në rrjedhën vizuale e edit tuaj! Fuqia shkallëzuar dhe performancës në kohë reale. DaVinci Zgjidhë është shkallëzuar dhe mbështet GPU të shumta të gjithë punojnë së bashku si gjendet në MacPro e ri, si dhe e fundit Windows dhe Linux kompjutera. Ju merrni mbështetje për deri në 8 GPU në mënyrë që ju mund të ndërtuar sisteme të dedikuara që janë super të shpejtë dhe të dorëzojë flakëron ecurinë në kohë reale. Kjo është e rëndësishme kur ju jeni duke punuar në projekte të presionit të lartë me një dhomë të plotë të klientëve! Nëse jeni duke punuar në vetë suitë tuaj post prodhimit ose nota blockbuster e ardhshme Hollywood, workstations drejtimin DaVinci vendimin për mund të jetë super i ngarkuar për të mbajtur deri me ju dhe klientët tuaj! Sigurojnë punë komplekse janë të organizuara mirë. Ruajtjen dhe menaxhimin e mediave është një pjesë e rëndësishme e çdo projekti! Mjet i ri klon DaVinci vendosmërinë e do të mbështetur fotografi tuaj të vlefshme kamera në vend në mënyrë që ju mund të kontrolloni pamjet tuaja para se të mrekullueshëm të vendosur! Kopjet e mjet klon fotografi tuaj kamera në destinacione të shumta me vlefshmërinë checksum për ruajtje. DaVinci zgjidhë gjithashtu mund të modifikoni metadata, të shëndoshë sync dhe organizojnë pamjet për përpunim, nota ngjyra apo efektet vizuale. DaVinci Zgjidhë ju ndihmon të menaxhuar mediat në disqet lokale ose mbi rrjetin tuaj dhe për shkak se ajo punon me praktikisht çdo kamera video dhe format që ju nuk keni nevojë për të kthyer fotografi të filluar redaktimin ose nota! Të përfundojë dhe dorëzojë në pothuajse çdo format! Nëse ju jeni duke krijuar një mjeshtër për lirimin TV, një paketë kinema dixhital për shpërndarje teatrale apo përfunduar për shpërndarjen mbi internetit, DaVinci zgjidhë përfshin opsione të fuqishme ofrimit për versioning, duke përfunduar dhe të ofrimit të në çdo rezolutë. Ju mund të eksportojë mediat tuaja në një shumëllojshmëri formatesh me opsionale djeg-ins, EXR prodhimit ose fotografi DPX për efektet vizuale punë dhe ngjeshur 10 bit ose ProRes fotografi për përpunim në të gjitha kërkesat si Final Cut Pro X DaVinci zgjidhë vepra nga origjinalet tuaj kamera në mënyrë ju gjithmonë merrni prodhimit të cilësisë më të lartë. Kjo do të thotë zotëria juaj të gatshme është një brez vlerësohet të parë kopje e kamera origjinal files RAW! Unique YRGB 32 bit të përpunimit të noton. Cilësi të lartë të përpunimit DaVinci Imazhi aq revolucionare që fitoi një çmim Emmy ™ për kontributin në industrinë televizive! Të gjitha të përpunimit imazh është në më të thellë 32 bit lundrues pikë dhe DaVinci zgjidhë përdor një hapësirë ​​të veçantë ngjyra YRGB për klasifikim. Kjo ju lejon të rregulluar fitimin luminance e video tuaj pa ribalancuar ngjyra e bardhë tuaja, mids, ose zezaket. Kjo do të thotë që ju nuk do të keni për të ndjekur korrigjimin ju jeni duke synuar për të! 32 bit të përpunimit të kombinuara me shkencë ngjyra YRGB ju jep një gamë të gjerë në mënyrë dramatike korrigjim ngjyra, kështu që ju mund të gjenerojnë duket se sistemet e tjera thjesht nuk mund të përputhen! Më të pajtueshme zgjidhje në botë postin e prodhimit! Leviz projektet mes NLE tuaj të preferuar dhe software VFX! DaVinci zgjidhë mund të ndajnë sekuenca dhe projekte vajtje-ardhje me Final Cut Pro X, Kompozitor Media, Adobe® Premiere Pro® CC dhe më shumë! Kjo do të thotë që ju mund të redaktoni projektin tuaj në çdo sistem, pastaj duke përdorur XML, FASH ose DEGJ-së, ju mund të lidhura prapa në dosjet tuaja kamera e plotë cilësia e para dhe të përfundojë më në thellësi bit me DaVinci zgjidhë. Ju gjithashtu mund të bjerë shtëna VFX nga Pas Effects® KP dhe Nuke direkt në afatin kohor për vlerësim përfundimtar dhe e mbarimit. DaVinci Zgjidhë është më në përputhje zgjidhje në botë të prodhimit pas dhe mund të përdoret me dhjetra e mjete të tjera të software kështu që ju mund të përqëndrohen në marrjen punën e bërë

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen