Sonntag, 1. November 2015

Për të pastruar objetet inox, këtu janë 5 idetë te lehtëaInox është një nga materialet më të forta dhe në sajë gjithanshëm të plating krom e saj që mbulon atë, por metodat e gabuara pastrimit mund të dëmtojë shtresë, pastaj se si për të pastruar atë? 5 ne shohim zgjidhjet praktike për ta bërë atë efektiv

Metoda e parë është përdorimi i një larje deri lëngët.


Pastroni rregullisht sipërfaqen çelik dhe një nga metodat më të mira për të shmangur akumulimin e shkallës, duke përdorur një të përbashkët detergjent për enët dhe një sfungjer me të cilën fshij. Nëse njollë është veçanërisht rezistent ajo mund të jetë e dobishme zhyt 'objekt në ujë të ngrohtë ose të nxehtë, shtoni të "amoniakut dhe të lënë.


Një ndihmë e dytë vjen nga sodë buke.
Pjekje sode është veçanërisht e dobishme për largimin arna bezdisshëm të djegura apo njollat ​​kafe, thjesht aplikoni një sasi të vogël në sipërfaqe dhe të përdorin një leckë të butë për të fshij atë, duke u kujdesur për të shmangur kalimin boater në çelik që mund të dëmtojnë sipërfaqen.
Një gjë e rëndësishme për të mbajtur në mend është për të kryer lëvizjet e butë deri në heqjen e plotë të njollë.Procedura e tretë mund të jetë përdorimi i uthull.
Në këtë rast ju thjesht paguajnë një sasi të vogël uthull në një leckë të butë dhe fshij vendin ku ka, për të vepruar me durim dhe të mos jetë shumë i nxituar të e cila nuk zhduket krejt.
descaling pronë e uthull është ekuivalente me kapacitetin e limon, atëherë si alternativë, me të njëjtën procedurë, ajo mund gjithashtu të aplikohet një lëng të vogël "të këtij fruti.Metoda e katërt është përdorimi i krem e gurit.
Së pari ju duhet për të përgatitur krem, duke marrë një lugë e pluhur të cilën është shtuar disa pika të ujit (apo edhe peroksid hidrogjeni për veprim më të mirë), duke rezultuar në një substancë butë .
Pasi ju të aplikoni krem në sipërfaqe dhe fërkon përsëri përdorur leckë të butë.Metoda e pestë dhe e fundit është përdorimi i miellit.
Kjo metodë ka për qëllim për ta bërë atë me shkëlqim dhe të ndritshëm zonat pastrohen.
Para fillimit, megjithatë, është e nevojshme që tërësisht thatë zonë të lëmuar. Pasi të thatë, sasi e vogël miell mbi objektin dhe, duke përdorur zakonisht butë, të kryer lëvizjet delikate dhe e vazhdueshme si një masazh. Më poshtë shpëlaj me ujë dhe të thatë përsëri, kështu që ju do të keni çeliku ndritshme se kurrë.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen