Montag, 16. November 2015

FAQET E INTERNETIT ÇUDITSHME QË EKZISTOJNË

Këto faqet e internetit nuk janë të rrezikshme dhe as frikshme, por ajo që ju shihni atje nuk do të gjeni kudo tjetër në internet. Nuk ka viruse ose të dhunshme, por ka përmbajtje që do të ju habis. Gjej poshtë lidhje me faqet e internetit.

 1 - http://www.eelslap.com (shih vet)
 2 - http://www.7billionworld.com (tregon çdo person në planet)
 3 - http://www.fallingfalling.com (faqe internet që bien ngjyra)
 4 - http://www.procatinator.com (kombinim i macet dhe muzikë)
 5 - http://www.pointerpointer.com (faqe në internet në të cilën foto, ndjekin lëvizjen e miut)
 6 - http://www.computerpowertest.com (Web site që tregon nëse kompjuteri është i ndezur)
 7 - http://www.zoomquilt.org (faqen e internetit që nuk ndalet në rritje)
 8 - http: // www.zombo.com (Këtu ju mund të bëni çfarë të doni)
 9 - http://www.barcinski-jeanjean.com (linja virtuale Kontrolli me miun)
 10 - http://www.www.howmanypeopleareinspacerightnow.com (Sa shumë njerëz ka hapësirë ​​tani).

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen