Freitag, 23. Oktober 2015

Për të hequr njollat ​​e verdhë nga WC-ja, bideja.........Për të pastruar sanitare dhe për të eleminuar këto njolla  të verdha

Në veçanti, pavarësisht nga një pastrim maniak që mund t'i kushtohet këto elemente që do të thotë se moti mund të shkaktojë shfaqjen e shëmtuar  njollat ​​verdhë: zakonisht për të eliminuar ato duke u përpjekur për të kaluar të detergjenteve ose kimikateve të tjera që megjithatë jo vetëm të eliminojnë këto vende, por mund të ndihmojë për të hequr stresin qe krijojne.

Ju pastaj mund të provoni duke përdorur disa substancave natyrore. Së pari, ju mund të përpiqet për të eliminuar këto spote të verdhë duke përdorur kombinimin e limon dhe sode buke. Në veçanti, ne kemi për të shkuar përpara gjysmë limoni dhe pastaj të bëjë një paste me sode buke dhe e përdorin atë me një leckë të rubbed në sipërfaqe prekur. Pastaj ata bëjnë të marrë disa minuta dhe i lau përsëri.

Nëse kjo nuk funksionon, të marrë sode buke dhe derdh atë në një gotë me pak ujë, pastaj shtoni pak lëng limoni dhe pak vaj livando dhe plehrash që ju të merrni do të jetë hedhur në pikat e shëndetit të interesuar dhe pastaj ju do të prisni të paktën një orë para se të larë atë të gjithë.
Një substancë edhe më e fortë është 'uthull të bardhë verë, të jetë i holluar me ujë, pastaj e përdorin atë me një sfungjer në makinë ofendim. Më pas thatë atë me një leckë që nuk formojnë streaks.
Një metodë efektive natyrore mund të përfaqësohet nga kompleksi që është formuar nga përzierja së bashku sode buke, pak sapun, njëzet pika të çajit, disa pika lëng limoni dhe ujë distiluar. Pasi kjo të lëngshme është e gatshme që ju keni për të përhapur atë direkt në shëndetin dhe prisni njëzet minuta para se të larë.
Së fundi ju mund të përgatisë një llak duke përdorur ujë të distiluar, uthull dhe nenexhik vaj esencial.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen