Samstag, 28. März 2015

IndilaAdila Sedraïa ( lindur më 26 qershor 1984), e njohur më mirë me emrin e saj skenik Indila , është një francezeR & B këngëtar dhe kompozitor .Ajo ka bashkëpunuar me muzikantë të tjerë francezë të tilla si Nessbeal , Rohff , TLF , soprano dhe Youssoupha dhe ka bashkë-shkruar me ta përveç për bashkë-shkruar me ose për M. Pokora , Admiral T , DJ Abdel dhe Axel Tony . " danse Derniere ", lëshuar në dhjetor 2013, charted në Francë arritjen e SNEP


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen