Donnerstag, 26. März 2015

Haiti foto panoramike

Gazetarët CNN bërë foto panoramike të Haitit, kështu që ju gjithmonë mund të beni pauzë dhe pastaj klikoni në ekran për të parë përreth. Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen