Montag, 1. Dezember 2014

KONFIGURIMI I INTERNETIT

STARTàCONTROL PANELàNETWORK CONNECTIONàCREATE NEW CONNECTIONàNEXTàCONNECT

TO THE NETWORK AT MY WORKPLACEàNEXTàDIAL-UP CONNECTIONàNEXTàCOMPANY NAME (albtelecom) àNEXT à PHONE NUMBER (7171111) à NEXTà ADD A SHORTCUT TO THIS CONNECTION TO MY DESKTOP(CLICK)àFINISHàBACK

          INTERNET OPTIONS
General tek ADRESS:http://www.yahoo.com  fshihet vetem adresa(yahoo) dhe shkruajme adresen qe duam te na dale ne plan te pare(home page)àAPPLYàKLIKOJME TE CONNECTIONSàALYAYS DIAL MY DEFAULT CONNECTIONS(e zgjedhur)àclick te SETTINGSàUSE A PROXY SERVER...(e zgjedhim)àte adresa shkruaj 192.168.16.2,te PORT shkruajme 8080àte USER NAME shkruajme (albtelecom)àte PASSWORD shkruajme(albtelecom)àclick OKàmbyllim dritaren CONTROL PANEL

          HAPJA E INTERNETIT
DY HERE CLICK TE IKONA NE DESKTOP(TE CILES MUND TI VEHDOSET NJE EMER TJETER,CLICK ME TE DJATHTEN à RENAMEà SHKRUAJME EMRIN E RI)
PRESIM DERISA NE LIDHJE TE BEHET KONFIGURIMI I EMRIT DHE PASSWORDIT(SHFAQJA E DRITARES) SI DHE LIDHJA NE RRJET(NETWORK CONNECTIONS)
PRESIM DERI SA NE KRAHUN E DJATHTE POSHTE TE SHFAQEN DY KOMPJUTERA ME NGJYRE BLU.

DY CLICK TE IKONA INTERNET EXPLORER.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen