Freitag, 5. Dezember 2014

Çfarë po ndodh në kuzhinën tuaj?

Ne duam që ju dhe familjen tuaja të jene te mbrojtur nga helmimi ne ushqim në shtëpinë tuaj, veçanërisht kur gatimin e pulës. Kështu që për Siguri Javës Ushqimit të këtij viti ne jemi duke thënë: 'A nuk e lani pulë të papërpunuara '. Kjo është për shkak të një bug të ushqimit të quajtur Campylobacter, shkaku më i zakonshëm i helmimit ne ushqim në Britani të Madhe. Ajo mund të jetë fatale.Te lutem shih videon.http://www.food.gov.uk/news-updates/campaigns/campylobacter/fsw-2014

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen