Montag, 11. Juli 2016

MUSHKËRITË

MUSHKËRITË
Si të ndihmoni mushkëritë:


-Përdorni sa më shumë produkte me mish.
-Shëtisni të paktën 1 orë në ditë në një pyll të mbushur me pemë dhe në ajër të pastër.
-Mos përdorni duhan.
-Mos jetoni apo flini në një dhomë me duhanpirës.
-Përdorni sa më shumë lëngje dhe supëra.
-Çdo ditë duhet të konsumoni një gotë verë, preferohet e kuqe.
-Peshku dhe nënproduktet e tij janë shumë efikase për "mirëqenien" e mëlçive.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen