Montag, 11. Juli 2016

CERMA /Përdhesi

CERMA /Përdhesi
Këshilla për të lehtësuar dhimbjet e sëmundjes:

- Këshillohet pirja sa më shumë e ujit dhe lëngjeve të ndryshme për të lehtësuar nxjerrjen e acidit urik nga trupi.
-Duhet pasur parasysh se, nëse vuajmë nga sëmundjet e zemrës, duhet të këshillohemi me mjekun për sasinë e lëngjeve që konsumojmë.
-Rënia në peshë është e rëndësishme për të pakësuar rrezikun e shfaqjes së sëmundjes.
-Sasia e proteinave në ushqim ndikon në një farë mënyre në sasinë e acidit urik në gjak.
-Por edhe një dietë koncize nuk mund të sjellë uljen e acidit urik në gjak në të njëjtën mënyrë si mjekimi.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen