Montag, 11. Juli 2016

ANEMIA

ANEMIA
Çfarë duhet të konsumojnë anemikët


-Anemikët duhet të konsumojnë fruta me vitaminë C.
-Anemikët duhet të konsumojnë spinaq dhe barëra jeshile.
-Fiku, shalqiu dhe luleshtrydhja, efikase për t'u trajtuar.
-Anemikët duhet të pinë 150 gram lëng karotash në ditë.
-Çajin, kakaon dhe kafen duhet t'i marrin tri orë përpara se të hani, pasi ndryshe vështirësoni tretjen.
-Pacientët duhet të pinë çdo ditë 150 ml lëng të rrepës së kuqe, para buke.
-Këshillohet të konsumohet sa më shpesh domatja.
-Të sëmurët duhet të marrin gjithashtu, çdo ditë 10 -15 fruta të mandarinës për një kohë prej 20-25 ditë.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen