Montag, 16. November 2015

Si të përdorni silikoni në menyren e duhur ne shtëpi...........Këtu janë disa këshilla se si të përdorin atë siç duhet.
Silikoni mund të përdoret në lloje të ndryshme të vendeve të punës që duhet të kandidojë brenda shtëpisë tuaj. Ndër përdorimet kryesore për të cilat ajo mund të jetë silikoni kjo është me siguri për të bërë  nënshkrimin e dyerve dhe dritareve, ose ato që lidhen me sistemin hidraulik. Ky material është tepër i fortë dhe i përmbahet në mënyrë të përkryer për çdo lloj sipërfaqe, nga se në xhami qeramike, dhe kështu me radhë.
Ajo gjithashtu mund të aplikohet në sipërfaqet që nuk janë të qetë. Nëse ju jeni në një zonë të shtëpisë që ka myk silikoni gjithashtu mund të përdoret për të fshirë atë: nuk është në fakt një funksion i silikoni myk dhe thjesht të blej atë në dyqane. Ky lloj i silikoni mund të përdoret edhe kur është e nevojshme për të akomoduar palosur e strehimit brendshme dhe të jashtme.

Për të aplikuar silikoni mirë ju duhet së pari të ketë qasje në një Caulking armë që është efikas; atëherë duhet të hundëz të jetë vënë në frontin e kuti të silikoni, hundëz të jetë prerë sipas madhësisë së përbashkët që duhet të vuloset. Kur shkon për të aplikuar silikoni është shumë e rëndësishme për ta bërë këtë me tipare që nuk janë shumë të gjatë, dhe që kanë madhësinë e maksimale 70 cm. Ne duhet të i kushtoj vëmendje të se si ju aplikoni atë, sepse një herë thekur ajo do të jetë e pamundur për të eliminuar atë.

Një këshillë themelore është që të mos kalojë kurrë me silikoni që ju të shkoni për të aplikuar, kjo do ta bëjë më të lehtë për të pastruar pjesën që nuk është e nevojshme. Në qoftë se silikoni është përdorur në sipërfaqet që tashmë mund të shohin praninë e silikoni të vjetër, ju së pari do të vazhdojë të tyre pastrimin dhe pastaj ju mund të aplikoni një të ri. Nëse hapësira midis dy nyjeve është e shkurtër, ajo do të jetë më e vështirë për të vazhduar me heqjen e silikoni vjetër dhe ju do të duhet të përdorin sisteme alternative se scrapers tradicionale.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen