Sonntag, 1. November 2015

Si mund të përdorni sapun e zi..........Sapun i zi për pastrimin e shtëpisë është një Degreaser shumë i fuqishëm, pavarësisht se janë një natyrore dhe plotësisht biodegradable, por ndryshe nga sapun i zi për trupin, është shumë agresive, kështu që para përdorimit veshin dorashka.

Sapun i zi është i pranishëm në dy madhësi, të dy ngurta dhe të lëngshme, për pastrimin e kuzhinës më të përshtatshme është një likuid dhe të koncentruar.

Udhëzime
Pastrimi  dhe enët : vendose sapun mbi një sfungjer dhe fshij zonën që do të pastrohen, në qoftë se ajo ka të bëjë me një fshirje shumë kokëfortë poshtër dhe të lënë për disa sekonda, përndryshe menjëherë shpëlarje. Kjo cleanser është shumë i dobishëm në rast të tenxhere me yndyrë dhe të djegur, degreaser tij forca gjithashtu lehtëson pastrimin e kuzhinës dhe worktops në mermer dhe çelikut.

Larë rroba: Nëse ka asgjë të bëjë me njollat ​​kokëfortë përdorni sapun si një para-larë, duke e përdorur atë direkt në njollë për të hequr, fërkim dhe le të punojnë për dy minuta, ju mund ta përdorni atë në makinë larëse në saj të lëngshme, por ajo është shumë e përqendruar duhet të përgjysmojë Doza e zakonshme e detergjentit. Dobishme për njollat ​​e naftës, verë, kafe dhe gjak.

Pastrimi dhe kate tjegull: Hidh një lugë gjelle detergjent në një kovë me pesë litra ujë dhe të larë si zakonisht, është i përshtatshëm për të gjitha llojet e dyshemeve, përveç qilim që ka nevojë për një pastrim kimik të veçantë, ju mund ta përdorni atë në parket, qeramike, porcelani dhe laminat.

PASTRIMI I SHËNDETIT: Sapun i zi është një aleat i madh kundër depozitave gelqerore, ajo vepron si një degreaser dhe sipërfaqeve me shkëlqim, si mbytet porcelani dhe vaska. Në qoftë se ju dëshironi të përdorni sapun të lëngët derdh një sasi të vogël të produktit në një sfungjer jo-gërryes dhe fshij sipërfaqe, kur kishte akumulime të kalcifikim lënë palën e interesuar për një maksimum prej dy minuta, pastaj pije tërësisht dhe tifoz sipërfaqe me një leckë të thatë.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen