Sonntag, 1. November 2015

Për të hequr njollat e ​​çokollatës......Fëmijët tanë, kur ata hanë çokollatë, bëjë jo vetëm pista rrobat që veshin, e cila në vetvete është një problem i madh.
Ata shpesh qëndrojnë në duart e tyre të pista, edhe pa i lajë ato ata shkojnë rreth shtëpisë për të prekur cdo gjë.
Mos e humb shpresën dhe le të mos bëjë një tragjedi, por: në të gjitha (ose shumica) ka një zgjidhje, dhe ne tani analizuar së bashku metodat më të mira për të hequr njollat ​​nga çokollatë inde të ndryshme. Edhe kur të mos provokojnë ata ishin fëmijët tanë, por ndoshta ne të rriturit.


Nëse njollë të trajtohet shpifjeve një bluzë të bukur, ndoshta mëndafshi prandaj veçanërisht të vlefshme, të shpejtë dhe më pa dhimbje për të hequr është për një çikë atë me dell ujë 'holluar me amoniak. Kujdes në përmasa, për të parandaluar amoniak dëshmon të jetë agresive dhe dëmtuar pëlhurë ne do të duhet të shtoni një lugë në një gotë me ujë, dhe ju jeni bërë.

Nëse kemi për të hequr, megjithatë, një vend të çokollatë nga leshi, vetëm çik atë me një zgjidhje të ujit, limon dhe dell'alco e (ndoshta e përdorur zakonisht për të dezinfektoj plagët). I lehtë dhe efikas, provoni atë.

Për të hequr njollë nga pambuku, në vend të kësaj, ajo kërkon një zgjidhje e një lugë çaji boraks tretur në një gotë me ujë të ngrohtë. Në këtë rast, megjithatë, jo vetëm çik njollë, por ju do të duhet të fshij fuqishëm me një leckë të lagur në tretësirë ​​tonë.
Më shumë komplekse, por jo e pamundur, për të hequr njollat ​​nga trajtimi i pëlhurë sintetike: në këtë rast ata hyjnë në fuqi vetëm "peroksid hidrogjeni ose kloroform ose.
Në qoftë se ne kemi për të hequr njollat ​​nga një qilim apo qilim, ju duhet të përdorni një shampo të veçantë për pëlhura ose mbartës njollë, scraping në sipërfaqe zonën njolla.

Kur njollat ​​çokollatë janë veçanërisht rezistente ndaj çdo trajtimeve të tilla, ajo mund të vijnë për të shpëtuar duke përdorur një kub akulli kjo do të na ndihmojë të zbehet njollë pak 'në një kohë derisa të zhduket, pa shkuar për të dëmtuar pëlhurë .
Për çdo lloj të rrobave mjetit të tij, pasi hequr njollat ​​çokollatë nuk është një "mision i pamundur"?

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen