Montag, 9. November 2015

Për të hequr njollat e buz​​kuqit..Një nga pikat më të këqija që duhet trajtuar është larg nga një të kuq buzësh, shumë e parfum apo të naftës njollat, veçanërisht në qoftë se ajo që ne kemi ndotur është një kokë shumë delikate. Në këtë rast, një nga rekomandimet më të përshtatshme, është për të marrë atë direkt në lavanderi, veçanërisht nëse ajo është një veshje e rëndësishme, të tilla si një pallto të shtrenjtë, një triko bërë nga lesh kashmiri apo bluzë mëndafshi.

Fatkeqësisht, buzëkuqët e gjeneratës së re ekzistues në treg nuk do të shkojnë larg lehtë, sidomos kur është fjala për ato 24 orë ?? ??. E njëjta gjë vlen edhe për krerët e bojë për vetulla i papërshkueshëm nga uji pista.

Në rast se ju doni të bëni para se një shtëpi të vogël tentativa, por pa këmbëngulur, kreu duhet të trajtohet absolutisht thatë nga gëlltit një thërrime bukë slurred pak. E njëjta gjë, lagur me një rënie prej ?? ujit, ajo shkon drejtë ?? grimcuar ?? mbi kokën e tij njolla, dhe duhet të lihet në për disa orë ??. Në qoftë se kjo është një buzëkuq përmban shumë yndyrë, kjo do të jetë tharë nga ?? brumë bukë dhe me triko ose në pallto do të mbetet vetëm një drite të vogël të ngjyrës të kuq buzësh.Në qoftë se është fjala për një kokë shumë më të lehtë për të trajtuar, të tilla si një këmishë të bardhë ose një skaj apo një pëlhurë që nuk bën lodhje si xhins ose pambuku, sugjerojnë bërë këtë:
bosi ende duhet të trajtohen të thatë, të paktën në një fazë të parë.

Ne duhet të veprojnë në të njëjtën mënyrë, përkatësisht nga degreasing njollën e parë. Appastella është një copë bukë të butë me një pikë ?? ujit, gatuaj dhe të vënë në jakë e këmishën e tij. Në këtë pikë, ju keni marrë një leckë të thatë, vendin e saj në thërrime grimcuar dhe të kaloni hekur të nxehtë, por jo avull.
?? Ju drejtuar operacion për herë të dytë, duke pasur largpamësi për të marrë ?? një? ? crumbs bukë të tjera, për të shmangur të na zvarrit prapa njollë.
Zakonisht ky sistem punon mirë, dhe në qoftë se ajo nuk është shumë buzësh të kuqe, me larjen e mëvonshme nuk janë në gjendje për të hequr atë plotësisht.
Gjithmonë duke marrë koka e thatë, ju kalon në vend një dozë të mirë të llak tipit ?? Vanish Oxi Veprimit ??. Kjo është një llak për ?? oksigjen aktiv, i cili heq edhe njollat ​​më të vështira.
Mos pasur Vanish në dispozicion, atë që ju mund të përdorni si një alternativë (i mirë) është pastrues i Marsejës, por ajo është gjithmonë e preferueshme për një në llak sapun, sepse ai penetron fibrave më të mirë, pa zgjerimit njollë.
Llak është mbulua mban kanaçe në një distancë prej 20 cm nga koka me njolla, duhet të lihet në për disa minuta pa e prekur atë, dhe pastaj shkon rubbed pak. Kjo është mënyra më e mirë për të hequr njollat ​​nga qafën e bluza apo edhe nga Fondacioni nga e verdhë që në mënyrë të pashmangshme prish ato me kalimin e kohës. Duke rubbed fuqishëm ju mund të vazhdojë për larje normale. Në vend të kësaj, ajo është e rekomanduar për të përdorur buzëkuq është zbardhues, e cila vetëm do të përkeqësojnë situatën, njollë përhapjen alarmuese dhe duke krijuar një atmosferë giallognolo- rozë atëherë vështirë se të shkojnë larg.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen