Montag, 19. Oktober 2015

Per të pastruar urinën nga një dyshek..

Kush ka të fëmijëve të vegjël e di se, pavarësisht nga të gjitha masat që mund të marrë për të parandaluar këto patharë krevat, kjo mund të ndodhë për të zgjoheni ato në mëngjes dhe të marrin ato për të fjetur në fletët dhe dyshek lagësht.

Mbani mend, megjithatë, se fëmijët të cilët i lagësht krevat nuk e bëjnë
sepse ata janë dembel apo tekanjoze dhe gjithsesi kjo ndodh veçanërisht për fëmijët e vegjël dhe para moshës shkollore, edhe pse ndonjëherë l '"incident" mund të ndodhë edhe bijve të disa vite më të mëdha. Në çdo rast ajo nuk duhet të dënojë të vogël, sepse ajo lagur shtrat, sepse kjo është një sjellje që ai nuk mund të kontrollojë, prandaj ajo nuk duhet të jetë për të fajësuar.

Mos e humbni shpresën sepse gjithçka është e kotë. Megjithatë, ajo duhet të ndërhyjë menjëherë, dhe kur urina është ende e freskët, në këtë mënyrë njollë do të jetë më e lehtë për të hequr. Në fakt, vetëm fshij pjesën e prekur të dyshek me një leckë të lagur me ujë dhe sapun derisa njollë nuk do të eliminohen. Pastaj ai do të kthehet për pije atë me një copë dhe të vënë të thatë dyshek.

Ajo do të jetë e përshtatshme për të vënë në dyshek në ajër të hapur, por në mungesë të vendeve të përshtatshme ku për të lëvizur, ajo do të jetë mirë për t'u shqetësuar rreth të thatë atë me një tharëse flokësh.

Për të hequr njollat ​​e urinës ka nga ata që sugjerojnë një procedurë me përbërësit natyral, por që përfshin kohën dhe pasazhe të gjata. Le të shohim së bashku.

Në këtë rast ajo do të vazhdojë për një çikë njollën e urinës me uthull të bardhë, e cila mund të shtohet limon,  në pjesë të barabarta. Pasi ju të kaloni një orë e gjysmë, ju duhet të çikë njollën me një leckë të lagur në ujë dhe alkool, gjithmonë në të njëjtën sasi, pastaj pije dyshekun me një leckë të shuar me ujë dhe sode buke.
Në këtë pikë nuk do të mbetet asgjë, por vënë të thatë dyshek tuaj. Përsëriteni veprimin në rast erë është ende atje.

Për të fshirë në vend të njollat ​​thatë e urinës, thjesht të kalojë mbi një leckë e parë lagur me sapun dhe ujë dhe në një kohë më vonë një lecke të dytë laget me ujë dhe peroksid hidrogjeni, në përqindjen e 3 lugë ujë dhe 1 i peroksid hidrogjeni.

Për të hequr erën e pakëndshme mund të vazhdojë duke dabbing zonën e prekur e dyshek me disa pika të locion deodorant, edhe pse zakonisht kjo do të shkojnë larg një herë ju do të jetë ekspozuar dyshek nga të thatë në ajër të hapur

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen