Montag, 18. Mai 2015

SI TË PARKOJ MAKINËN ... 4 HAPA?

Si për të kryej parkim paralel:


1. Afrohem ne hapësirë ​​parkimi dhe sigurohuni që vetura juaj do të përshtaten në të (rreth 3 këmbë më pastaj makinën tuaj). Ju mund të kthehet në sinjal të drejtë të kthehet në të le të automjeteve pas dini qëllimet tuaja. Stop 2-3 këmbët larg nga makina e parkuar.

2. Kontrolloni pasme dhe anësore tuaja pasqyra, të vënë makinën tuaj në të kundërt dhe të fillojnë mbështetjen e deri. Kur në mes të automjetit tuaj arrin rrotat e pasme të automjetit të parkuar, kthehet në timon të gjithë rrugën clockwise të.

3. Kur makina e juaj është rreth 45 gradë në makinë në para jush, kthehet në timon të gjitha mënyrë kundër akrepave të sahatit të.

4. Ju nuk domosdoshmërisht do të hyjnë në hapësirën e përkryer. Por do të ketë hapësirë ​​të mjaftueshme për të shpjegoj makinën jashtë. Parkut jo më shumë se 18 inç larg nga frenuar.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen