Freitag, 13. März 2015

Tekste kengesh shqiptare

1. Ajo ecte rreze malitAjo ecte rreze malit
ku kulloste bagetine
Ai afrohet dhe i thote
bujkesh t’vjen kaq ere e mire
Sepse shkelim rreze malit
bar te fresket lule-plote
Kur i thash se dhe une do desha
kete ere ajo me thote ...
ajo me thote

Merr culen dyare shko ne mal
ne mal ku zogjte rrine
Ngrije stanin dhe me prit
m¨ e nje tufe lule trendeline
Ngrita stanin mblodha lulet
k¨ endova sa mu ngjir zeri
Prita vajzen, prita vajzen
por ajo s’ja beri
Ajo s’ja beri
ajo s’ja beri
Ajo s’ja beri
ajo s’ja beri

Nje dite ne festen e fshatit
i thashe me marifet
Do te desha t’isha molle
varur ne nje peme
Dhe sa here ti te kaloje
te me ndukje me ngadale
Frut i emebel une do behem
ti te kthehesh prap .... por ajo me tha ...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen