Mittwoch, 26. November 2014

Reklamat


Pse  ka reklama te ndryshme?
   
   Reklamat jane i vetmi sponsor i faqes. 

 Nese nuk do te kishte reklama, do te ishte i pamundur mbijetesa e faqes mos nguroni te klikoni mbi to ndonjehere!!
Reklamim në biznes është një formë e marketingut komunikimit që përdoret për të inkurajuar, të bindur, ose të manipuluar një audiencë (shikuesit, lexuesit apo dëgjuesit, nganjëherë një grup specifik) për të marrë ose të vazhdojë të marrë disa veprime. Më gjerësisht, rezultati i dëshiruar është që të përzënë sjelljen e konsumatorëve në lidhje me një ofertë të komercial, megjithëse reklamat politik dhe ideologjik është gjithashtu e zakonshme. Ky lloj i punës i përket një kategorie të quajtur punës emocional .

Në latinisht, ad vertere do të thotë "për të kthyer në drejtim të". Qëllimi i reklamave mund të jetë për të siguruar punonjësit ose aksionarët se një kompani është e besueshme apo i suksesshëm. Mesazhet Reklamim paguhen zakonisht për nga sponsorët dhe të shikuara nëpërmjet të ndryshme mediave të vjetër ; duke përfshirë mjetet e komunikimit masiv si gazeta, revista, shpallje televizive, radio shpallje, reklamat në natyrë ose postës direkte ; ose media të reja të tilla si blogs, faqet e internetit apo mesazheve tekst.
http://en.wikipedia.org/wiki/Advertising

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen