Samstag, 29. November 2014

Plani VI nominuari  për sot është Plani V, një ngarkues portativ për raste emergjente kur rasti juaj bateria  nuk do të punojnë.Bateri bie shpejt  kur smartphones janë gjithmonë ne jemi duke luajtur lojëra, duke punuar, rrjeteve sociale, etj kur lëvizshme. Gjithnjë e më shumë turma-financuar produkte janë duke treguar deri në treg, të gjitha me qëllim për t'u bërë gjë tjetër i madh në zgjidhje bateri.
Plani V është vetëm i vogël sa për të vënë në organizues tuaj kështu që është fjalë për fjalë i dobishëm. Dhe ju nuk keni nevojë që vazhdimisht të ngarkuar atë si ajo është mundësuar nga bateri 9 volt, të cilat ju mund të blejnë në çdo dyqan. Kjo gjithashtu do të thotë që ju nuk do të dalë jashtë me lëng për të ngarkuar smartphone tuaj, për aq kohë sa ju keni bateri rezervë në çantën tuaj. Ky produkt doli nga përvoja personale e zhvilluesve 'kur mbrapa deri bateritë e tyre nuk arritën ato, kur ata ishin në një zonë të largët në Bogota, Kolumbi dhe ata ishin të humbur mendje kur duke u përpjekur për të gjetur hotel e tyre. Ata kishin për të shkuar nëpërmjet një thirrje pak të ngushta, por kur ata përfundimisht mbijetuar, ata vendosën të krijojnë një 'pajisje emergjence akuzuar' se nuk do të vetëm të ju mbajë në kontakt por mund edhe t'ju mbajtur të sigurt në situata të jashtëzakonshme.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen